S-au inregistrat peste 400 de inscrieri in programul ‘O sansa pentru cuplurile infertile’


Un numar de 415 cupluri s-au inscris in prima luna in programul derulat de Primaria Capitalei prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti privind acordarea unui sprijin financiar de circa 3.000 de euro pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro.

Potrivit unui comunicat al ASSMB, 209 dosare au fost deja aprobate si depuse la sediul Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti.

“1.000 de cupluri din Bucuresti – care au indicatie medicala pentru FIV, iar varsta partenerei este intre 24 si 45 de ani – se vor califica pentru acest ajutor financiar. Restul conditiilor pentru a primi acest sprijin apar in regulamentul complet, postat pe site-ul ASSMB, la sectiunea Proiect FIV sau direct pe www.fiv.assmb.ro”, scrie in comunicatul citat.

Banii se acorda sub forma a doua vouchere pentru fiecare solicitare. Tichetele se elibereaza simultan. In etapa intai – voucher medicamente (pentru tratamentul de stimulare se va acorda un voucher in valoare de 4.600 lei) si in etapa a doua – voucher proceduri medicale (pentru interventia medicala specifica se va acorda un voucher in valoare de 9.200 lei).

Proiectul ‘O sansa pentru cuplurile infertile’ se deruleaza in farmaciile si in unitatile sanitare specializate in FIV, care, conform regulamentului, au indeplinit criteriile de eligibilitate. Lista acestora poate fi consultata pe site-ul ASSMB. Pe acelasi site pot fi completate cererile de inscriere,mai informeaza sursa mentionata.

Adresati o INTREBARE/ Trimiteti un RASPUNS

Atentie, discutiile online nu inlocuiesc consultul de specialitate! Nu includeti denumiri de medicamente in mesaj. Postand o intrebare sau un raspuns confirmati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.

Asociatia ALS | Termeni si conditii | ©2024 Edumedical

Rezultatele pot sa difere de la o persoana la alta. Opiniile medicilor, sfaturile si orice alte informatii disponibile pe acest site au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale.